Profil Rezki Naufan Hendrawan, S.T., M.T.

Nama: Rezki Naufan Hendrawan, S.T., M.T.
NRK / NIP: 1991 0912 2020 1221
Jabatan: Dosen
Research Interest: Stuctural Geology, Tectonic
Kelompok Keahlian Geodinamik
Pendidikan: S1: Universitas Padjadjaran
S2: Institut Teknologi Bandung
E-mail: rezki.hendrawan@gl.itera.ac.id

Publikasi Ilmiah atau Karya Ilmiah

1. Hendrawan R.N. and Draniswari W.A, 2016. Assessing Possibility of Enhanced Geothermal System in Western Indonesia Basins, IOP Conference Series Earth and Environmental Science.
  2. Draniswari W.A. and Hendrawan R.N., 2016. Occurrence of Sarawet Hotspring: what affects the outflow?, IOP Conference Series Earth and Environmental Science.
  3. Aulia K.N., Hendrawan R.N., Mulyana F., Tsani G.E., Alwan M.A., Darojat M.H., 2016. Indentifying Non-Volcanic Geothermal Potential in Amohola, Southeast Sulawesi Province by applying Fault and Fracture Density (FFD) Method, IOP Conference Series Earth and Environmental Science.
  4. Hendrawan R.N. and Draniswari W.A, 2016. The Possibility of Enhanced Geothermal System in South Sumatera Basin, Indonesia International Geothermal Convention and Exhibition, Jakarta.
  5. Oryzavica V., Hendrawan R.N., Aulia K.N., Chandra A., 2016. What happen in Banyumas Basin? An Overview of Geological Condition in Cipari Area

Penelitian

1. Rekonstruksi Tektonik untuk menentukan potensi hidrokarbon pada lapangan migas “X” Cekungan Sumatera Tengah, Universitas Padjajaran, PT. Energi Mega Persada, 2014. (Skripsi)
  2. Geologi Purwokerto dan Sekitarnya, Universitas Padjajaran, Rawalo-Banyumas-Jawa Tengah, 2014.
  3. Deformasi Zona Sutur Bentong-Raub Pulau Bangka Bagian Utara, Institut Teknologi Bandung, Pulau Bangka, 2019